Om trafikkskolen

Bråstopp Trafikkskole AS org.nr 913 323 467 startet opp som trafikkskole i Bodø april 2014. Vi har fire engasjerte trafikklærere som tilbyr trafikkopplæring i Bodø på personbil, MC, moped, trafikalt grunnkurs og personbil med tilhenger.

Vårt mål er å gi en effektiv og god opplæring til konkurransedyktige priser. Vi jobber hele tiden for å være en oppdatert trafikkskole som tar i bruk tilgjengelig teknologi og spennende løsninger for å gi elevene en lærerik og god opplæring.

Våre siste nyheter

Trafikkskolereglement

Vi lover at vi skal gi deg en faglig opplæring tilpasset dine behov og ønsker. Myndighetene har satt enkelte krav som vi som trafikkskole må forholde oss til.

Les mer

Kommende kurs

Kurs i sikring av last BE/B96 (BE)

2. feb / Bråstopp trafikkskole, Nordstrandveien 65 a / 1.300 kr

Trafikalt grunnkurs u/trafikant i mørket (TG)

14. feb / Bråstopp trafikkskole, Nordstrandveien 65 a / 1.200 kr

Førstehjelp (TG)

17. feb / Bråstopp trafikkskole, Nordstrandveien 65 a / 700 kr

Ta kontakt

Medlem av:

Trafikkforum-logo

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden.Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker brastopp.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Bråstopp Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn